Vychovávat Hope

26. 12. 2011

Raising Hope (2010)

Oficiální text distributora: Když se stane něco nečekaného… máte alespoň rodinu. Třiadvacetiletý Jimmy Chance ve svém životě nikam nesměřuje. Živí se jako čistič bazénů, každý večer někde popíjí a stále bydlí doma se svou mámou Virginií, tátou Burtem a babičkou Maw Maw. Velký obrat nastane, když se setká s Lucy, která je mimochodem hledaným zločincem. O několik měsíců později se Jimmy rozhodne navštívit ji ve vězení. Čeká ho tam velké překvapení, Lucy je těhotná a až porodí, má se on postarat o jejich dceru. Doma z nového přírustku příliš nadšení nejsou. Jeho rodiče nikdy nevěděli moc o výchově dětí, koneckonců Jimmy se narodil, když jim bylo pouhých patnáct let. Jediný, kdo mu může pomoci je Sabrina, cynická pokladní, se kterou se setkal v supermarketu. Má to však jeden háček, musel by ji pozvat na rande. Virginia má za to, že by se její vnučka měla jmenovat Hope - Naděje.

Jednoduše, Jimmy se vyspal s holkou, zjistil, že je těhotná, a ona zemřela hned jak se dítě narodilo, takže se teď chlapec musí starat. Navíc je zamilovaný do prodavačky v místním obchodě, což jeho situaci ještě víc komplikuje, protože ona má přítele. Jsem v polovině druhé série a nějak už mě to nebere. Vtipy nejsou nic moc, Originální momenty z péče o malé dítě se rychle vyčerpaly a teď už zbývá jen občasné pousmátí nad některou situací. Ani už mě moc nezajímá, co se s celou tou rodinou stane a je mi úplně volné, jestli Jimmy se Sabrinou skončí, nebo ne. Prostě mě veškerý zájem přešel, což je docela špatná vizitka pro seriál. Takže *** za snahu a další díly už skutečně shánět nebudu. 

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No první série je exelentní. Garciu prostě žeru. Jeho "Jmenuji se Earl" byl dokonalý. Bohužel až příliš si dělal srandu z američanů, tak už další série neobjednli. Byla to škoda. "Vychovávat Hope" je hodně podobné. Surový humor v podání úplně obyčejných lidí, spíš ztroskotanců, kteří to nemají v životě lehké. Prostě to sedí. Uvidím co druhá série, tam býva dost problém. :)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)