Bylo nebylo #18

18. 3. 2012

Po přesně měsíci se zase jednou dočkáte mé lehce poupravené verze známého meme Bylo nebylo. Tentokrát to bude třetí díl velice zajímavé série Andělé. Asi by se hodilo, abych sem dala první díl, protože pokud má člověka tahle série zaujmout, mělo by to být prvním dílem. Ráda bych, ale teď momentálně pod mou knihovnou spí moje "malá" štěnice Kora, a protože je po operaci, nerada bych jí rušila, když konečně usnula. A stejně vždy do Bylo nebylo dávám knihu, kterou momentálně čtu. Takže tedy:

Lauren Kate - Vytržení

Anotace: Ve třetím dílu série Andělé se dál odvíjí příběh Luce a Daniela. Luce s jistotou cítí, že někde v jejích minulých životech se skrývá něco – nebo někdo –, co by jí mohlo pomoci v tom současném.
A tak se vydá na nejdůležitější pouť tohoto života: vrací se napříč věčností, stále hlouběji do minulosti, a stává se svědkyní svých dřívějších vášnivých vztahů s Danielem. S jediným cílem – najít klíč, který odemkne jejich lásce dveře do budoucnosti. 

První věty: Práskl výstřel. Brána se prudce rozlétla a koňská kopyta zabušila do dráhy. Znělo to jako burácení hromu.

Tenhle začátek není nic moc, že?. Pokud ale znáte předchozí díly - Pád a Muka - stejně už jste určitě přesvědčení, že si máte přečíst i Vytržení. Pokud ne, vězte, že začátek Pádu musel být mnohem lepší. Mimochodem. Jsem to jenom já, nebo ten samotný název ještě nekomu asociuje návštěvu zubaře?

0 komentářů:

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)