Day 20: Knihu, kterou jsi nejvíc krát četl/a

4. 3. 2012

Tak to skutečně nevím. Na předních místech by bylo mnoho knih, které už se tady objevily u jiných dnů. Zatancuj si se mnou, Harry Potter (zvlášť ty počáteční díly), Noční klub od Kulhánka, Na Větrné hůrce, Z lásky k ostrovu Philae, Alice i ta Pýcha a předsudek. Všechny už tu byly a já se nechci opakovat, pokud je možné se tomu vyhnout. Takže jsem se zamyslela a přišla ještě s jednou knihou, kterou jsem četla mockrát a rozhodně se tu neobjeví v jiné kategorii. 

Lenka Lanczová - Deváté nebe

Anotace: Zuzana, sedmnáctiletá studentka výtvarné školy, odejde za dramatických událostí z domova, kde, jak je přesvědčená, už pro ni není místo, a zkouší žít na vlastní pěst. 

Tuhle Lanczovku jsem milovala. Možná proto, že byla první, kterou jsem kdy přečetla. Každopádně četla jsem jí hodněkrát. To bude asi tím, že dlouho byla jediná, kterou jsem vlastnila. Je pravda, že teď už se podobné literatuře vyhýbám obloukem, ale když jsem na to měla věk, hltala jsem jednu za druhou a některé, včetně Devátého nebe víckrát.  Proto si i ona zaslouží místo v tomto meme a je dost možné, že skutečně je tou, kterou jsem četla nejvíckrát. Čárky si totiž skutečně nedělám

0 komentářů:

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)