Motivační plakáty

25. 6. 2012

Známe je určitě všichni. Široký černý okraj, obrázek uprostřed a bílé písmo dole. Původně vážně měly být motivační, ale to není ani trochu zábavné, že? Je třeba to trochu obměnit. A tak začaly vznikat demotivační plakáty. Různé vtípky a kravinky, které když už nemotivují, tak alespoň pobaví. Vznikají skutečně na každé téma, které si dokážete představit a mě napadlo, co když existují i týkající se čtení a knih? Samozřejmě nejčastěji najdete vtipy týkající se Stmívání, ale dokáže se i poštěstit. Tady máte ukázku těch skutečně motivačních:

Jeden skutečně pozitivní, který naprosto přesně ilustruje to, co dělám já. Kdekoliv se zastavím, i kdyby jen na pár minut, vytáhnu knihu a začtu se. Jinak to prostě nejde :)

Tohle mě prostě pobavilo, stejně jako ten následující:


Pravda pravdoucí a také hlavní důvod, proč knihy nikdy nevymizí. Člověk se prostě potřebuje občas dostat úplně mimo tenhle svět a to mu sebelepší film prostě neumožní v knize si ale ten svět určujete v podstatě sami a může být jenom váš, i kdyby tu samou knihu četly miliony lidí.


...líbí? Přístě se můžete těšit ještě na demotivační plakáty a na závěr jeden mimo knižní svět, který ale docela jasně ukazuje, jak nás můžou filmy a seriály ovlivnit i při čtení:



0 komentářů:

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)