Bunheads

24. 9. 2012

Popis z CSFD: Lasvegaská tanečnice Michelle se spontánně vdá a odstěhuje se za svým manželem do jeho bydliště, ospalého přímořského městečka. Musí se přizpůsobit nové životní situaci a zvládnout práci po boku své nové tchýně, která vede místní taneční školu.

Michelle někde na cestě životem ztratila svůj směr. Mohla být velkou tanečnicí, ale skončila jako laciný komparz s peřím ve vlasech a třpytkami na tangách, tančící v bezvýznamné show v Las Vegas. Bydlí v laciném bytě vedle šlapky a jediným světlým momentem by byl její věrný ctitel, kdyby ji alespoň trochu přitahoval. Michelle má ale na muže trochu jiné požadavky, které Hubbell prostě nesplňuje. Přesto je jednou ve správnou chvíli na správném místě a navíc řekne tu správnou otázku a voilá - jsou svoji a Hubbell si svou vysněnou manželku veze do malého městečka, kde má krásný dům. Jedinou vadou je tchýně, která sice dům nevlastní, ale podle svého ho zařídila a navíc v něm má svoji taneční školu baletu. Další vada přijde v zápětí, kdy Hubbell náhle zemře a Michelle jako jeho manželka všechno zdědí. Musí tedy zůstat a postarat se o svůj nový dům a pozemky, naučit se žít se svojí 24 hodinovou tchýní a tak trochu možná najít sama sebe. 
Tenhle seriál se mi vážně, ale vážně líbil. Víte proč? Protože ho produkuje stejná paní, jako Gilmore girls a rozhodně je to znát. Je laděn velice podobně, recyklovali se někteří herci a i soundtrack je očividně od stejných umělců. Stejné typy vtipů, stejná kadence slov za minutu u hlavní postavy. A mě to pro jednou nevadí, spíš si to užívám, protože kdyby se jim to podařilo, uvítala bych mladšího brášku Gilmore girls s otevřenou náručí. Zatím to vypadá nadějně. Jen tak mimochodem k tomu obsazení: tchýni hraje herečka Emily Gilmore, máme tu i Gypsy, Zacha (přítel Lane), Jasona Diggera Stilese a dokonce Kirka, i když tady není až tak podivný. Opět malé městečko a život v něm. Prostě příjemná pohodička. Jediné co mi vadilo byl konec zatím posledního dílu, ale to se může ještě napravit v další sérii, pokud se jí tedy dočkáme.


A nakonec velice povedené intro seriálu, které jsem pro jednou vůbec nepřetáčela:

0 komentářů:

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)