2 Broke Girls

6. 10. 2012

Popis z CSFD: Příběh se odehrává v New Yorku a zaměřuje se na dvě servírky. Max pochází z chudé rodiny. Caroline se sice narodila do bohatství, ale opustilo ji štěstí a tak se musí živit jako servírka v brooklynské restauraci. Tyhle dvě se rychle skamarádí a vysní si společnou kavárničku. Jediné, co jim na cestě za jejich snem brání je počáteční kapitál 250 000 dolarů.

Tenhle seriál jednoduše zbožňuju. Caroline byla velice bohatá, potom se ale ukázalo, že její otec bohatství získal ne úplně legálním způsobem, byl zatčen a všechny jejich prostředky, účty, nemovitosti, prostě všechno co kdy vlastnili bylo zabaveno. Caroline se tedy musí naučit žít bez peněz, začít pracovat a snažit se prostě nějak protlouct. Naštěstí ji pod svá ochraná křídla vezme Max. Ta se narodila do chudoby, nezná svého otce, matka ji poměrně brzy vykopla, takže se sama musela naučit, jak se o sebe postarat. Teď to všechno učí Caroline, která spolu s ní pracuje v příšerném malém bistru v brooklinu, jako servírka. Snaží se tak vydělat na vlastní kavárničku, kde by prodávaly Maxiny domácí cupcaky (vážně to počeštění je strašné, ale v češtině pro to prostě nemáme slovo). Život jim "zpříjemňují" kuchař Oleg (se svým nevkusným sexuálním obtěžováním), šéf Han (který bude navěky nakupovat v dětském oddělení), pokladní Earl (Maxina životní láska) a poněkud svérázná sousedka Sofie (ne, skutečně není prostitutka).
2 broke girls je klasický sitcom, zatím má 24 dílů, ale už na konci září začíná druhá série, a očekávám, že jich bude ještě mnohem víc. Najdete tu spoustu černého humoru, často nějaký ten ne úplně slušný vtip, velice sympatické a reálně působící osazenstvo a nekonečnou řadu vtipných i vážně tragických situací. Max naprosto zbožňuju, Caroline také není úplně špatná a prostě celá tahle parta vás okouzlí. Nevěříte? Věřte. Protože tenhle seriál produkují ti samí lidé, jako Sex ve městě. Stále nevěříte? Tak se podívejte sami:


Je to dlouhé a je to jenom z prvního dílu, ale nevadí. Mě osobně první díl až tak moc nepřesvědčil, ale potom jsem zjistila, že se to s každým dalším zlepšuje až nakonec nemůžete dospat, protože zítra má být odvysílán další díl a to si prostě nemůžete nechat ujít. Takže pokud se chcete opravdu od srdce zasmát, nevadí vám "dirty jokes" a hlavně na ně máte věk, neváhejte a zkoukněte 2 Broke Girls. Nebudete litovat.

0 komentářů:

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)