Bent

31. 10. 2012

Popis z CSFD: Alex je čerstvě rozvedená úspěšná právnička. Pete je sukničkář a bývalý gambler. Alex najme Petea, aby jí zrekonstruoval kuchyň. Jenže se při tom do něj zamiluje, i když je tak odlišný.

Blbost nad blbost. Proti námětu bych nic nenamítala, klišé mi nijak zvlášť nevadí, pokud je nějak zajímavě, kvalitně provedené. Tohle je ale jednoduše hrůza. Alex chce předělat kuchyň, vybírá si tedy z mnoha různých stavebních firem a nakonec si vybere toho největšího zouflace, který šéfuje partě povalečů. Nelogické? Nevadí. Ona se do toho zoufalce totiž okamžitě zamiluje a ačkoliv je právnička, má mít tedy velice vysoké nároky na morálku a navíc je prezentovaná jako "hodná holka", vůbec jí nevadí, že Pete spí se vším, co se pohne a má dívčí součástky.  Proč? Nikdo neví. Možná proto, že její dcera má Peta moc ráda.
Potom se tu vyskytuje Petova parta, která hýří nevtipnými vtipy, jeho otec, který je ještě zoufalejší a naprosto očividný pokus být vtipný za každou cenu a nakonec také Alexina sestra, jejíž roli jsem tam už vůbec nepochopila. Zápletky jednotlivých dílů jsou jednoduše o ničem - ona po něm jede, přitom to trochu moc důrazně popírá, on po ní jede a popírat se to nesnaží, jeho firma dělá, že dělá, ale přitom nic nedělá a jeho otec se potuluje kolem a chová se jako šílenec. Zábavné? Na papíře možná, ale ve skutečnosti je to nuda k uzoufání. Asi proto také seriál ukončili po šesti dílech a nevypadá to, že by ho měli ještě někdy obnovit.
Pro mě jedno velké zklamání a pro všechny tvůrce komediálních seriálů varování: od vtipného vtipu k trapnému vtipu je velice malý krůček - dávejte si pozor! Ani ta znělka nestála za nic. A jen tak mimochodem - chápe někdo ten název? Nepostřehla jsem, že by měl co dělat s dějem nebo postavami nebo s čímkoliv jiným na celém tomhle světě. Bent? Cože?


3 komentářů:

Bastera řekl(a)...

Moc hezky napsáno :) Tenhle seriál neznám a jsem ráda, že ani nepoznám :D

Ohana řekl(a)...

Díky :) tenhle byl opravdu ztrátou času

Ben řekl(a)...

Dobrý den, chci využít této příležitosti k vyjádření velmi velkého díky chrámu Dr. Ekpena za obnovení míru v mém manželství poté, co moje manželství prošlo rozvedeným. Chtěl bych vám o něm dnes vědět, protože pokud máte ve svém vztahu nějaký problém nebo chcete ochranu, je dokonalý muž, můžete se obrátit o pomoc. Kontaktujte ho na ekpentemple@gmail.com

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)