Four Kings

15. 11. 2012

Popis z CSFD: Barry (Seth Green), Ben (Josh Cooke), Jason (Todd Grinnell) a Bobby (Shane McRae) jsou přátelé již od dětství. Mají společné záliby, názory a považují se za krále New Yorku. Ostatně, kdo jiný může rozumět NY více než ten, kdo v něm žije celý život? Na „nerozbitné" přátelství čtyř kamarádů však čeká zkouška. A to v podobě apartmá, které Bobby nečekaně zdědí po své babičce...

Skvělý a překvapivě krátký a neznámý sitcom, který si rozhodně zaslouží víc pozornosti. Four Kings je o skupince mladých mužů - Barrym, Benovi, Jasonovi a Bobbym a jejich životě v New Yorku. Benova babička umřela a odkázala mu svůj obrovský byt a ten místo aby se sestěhoval se přítelkyní jako normální člověk, nabídne prázdné pokoje svým třem nejlepším kamarádům. Tihle čtyři se totiž znají už od dětství a jejich přátelství jen tak něco nezahubí. Společně potom v tomhle bytě zažívají spoustu vtipných situací, jednu lepší než druhou.
Každého z těhle čtyř si musíte okamžitě zamilovat. Máte tu Barryho, nedorostlého chlápka s příliš malým sebevědomím, Jasona, který je posedlý posilováním, Bobbyho, který odmítá dospět, i když už na to rozhodně má věk a nakonec Bena. Příliš zodpovědného a upjatého, ale přitom připraveného zapojit se do každé pitomosti, kterou ostatní tři vymyslí. Dohromady se úplně skvěle doplňují a scénář, který na plátně odříkávají prostě nemá chybu.
Musím vás ale upozornit. Four kings se strašně špatně schání a má chudák jen 13 dílů. Naprosto nechápu, proč ho tak brzy ukončili a proč o něm vůbec nikdo neví. Já sama ho objevila jen díky Sethu Greenovi, kterého mám moc ráda a kdysi před lety jsem koukala na jeho profil, v čem všem bych ho mohla vidět hrát a voilá: Four Kings jsou nesmazatelnou součástí mé videotéky. Hádám, že mé hodnocení nikoho nepřekvapí, což?


A nakonec ještě úžasné intro, se kterým si vždycky zpívám z plných plic:

0 komentářů:

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)